3 calar baru Singapore Pools keputusans

3 calar baru Singapore Pools keputusans

Jumlah hadiah wang tunai sehingga 1,983 yuan, isu tunggal hadiah rekod awal wang yang paling tinggi selama bertahun-tahun pada bulan Disember, kembali Caimi suka mengambil akhir tahun, dikikis Anugerah untuk berjaya! “Gerudi besar” setiap yang berharga $ 500, Sport ToTo Malaysia perenggan 1 adalah nama pengenalan 500 yuan teka-teki jenis permainan yang dimainkan berpanjangan awal, sebanyak empat hadiah pertama sebanyak 500 juta, kadar yang menang 40%, jumlah hadiah wang tunai 856 juta yuan.

Setiap berharga 200 yuan Keputusan 4D Promosi

Sebanyak enam hadiah sebanyak 200 juta, Keputusan 4D peluang untuk menang sehingga 10 kali, jumlah hadiah wang tunai 773 juta yuan. Setiap berharga 100 yuan, “Geely” Penyenaraian serentak, hadiah pertama sebanyak 300,000 yuan, kadar yang menang 33%, hadiah wang tunai keseluruhan berjumlah 353 juta yuan, Keputusan 4D Malaysia Tips Caimi perlu merebut peluang daripada calar kegembiraan akhir tahun.

4D keputusan Lepas Sehingga lima juta yuan hadiah

Sebanyak 4, 16 babak permainan, Sandakan 4D jika mana-mana nombor biro itu muncul sepenuhnya di kawasan “nombor anda”, itu adalah permainan bonus majlis itu, membolehkan anda mencukur perlahan-lahan, perlahan-lahan untuk menikmati sepenuhnya mengikis tepi ke tepi Anugerah kejutan dan menyeronokkan! Keputusan 4D Berita reka bentuk kupon tema berlian berkilauan, bukan sahaja bersinar, tetapi juga menambah rasa kekayaan dan berlebih-lebihan, cinta teka-teki-dilanjutkan kawan-kawan bermain mesti merebut peluang untuk mengalami pelancaran baru ini, jackpot tinggi, memenangi kadar yang tinggi permainan !