Aktiviti debut Check4D Keputusan 4D

Aktiviti debut Check4D Keputusan 4D

Loteri Syarikat Keputusan 4D STC mengumumkan rekod jumlah tahun kalendar jumlah mahkota, sehingga NT $ 10 bilion aktiviti berat badan berlebihan. Caimi tahunan Spring Festival yang paling ditunggu-tunggu daripada “Lotto” inovasi tahun ini peningkatan berat badan berlebihan, kali pertama dengan 10 nombor plus terbuka, di mana enam nombor bagi peluang untuk mendapatkan bonus juta cara berat badan berlebihan, bersamaan dengan tiap-tiap hari kami mempunyai peluang untuk menjadi jutawan 210, jumlah 630 juta yuan hadiah berat badan berlebihan. Selain itu, dengan Caimi seperti “warna kuasa” juga berat badan berlebihan 200 juta yuan,4D Keputusan lima minit sekali loteri “BINGO BINGO Bingo” beli lebih 14 hari.

Scratch 4D keputusan Lepas akan melancarkan $ 10 juta jackpot

“Lotto Scratch emas” dan tema sempena Tahun Baru, Singapore Pools ToTo Keputusan “ganja” permainan inovatif “Tahun Baru”, “ayam baik rohani” 5 model baru mempunyai demam dan “ayam kaya Xiang”, dan lain-lain, untuk mewujudkan lebih ramai rakyat diminta untuk impian dan memahami peluang untuk membeli tiket loteri, dapatkan sampul merah, mempunyai tahun yang baik.

syarikat loteri 4D keputusan Tips memegang sidang akhbar hari ini

sidang akhbar mengumumkan dalam aktiviti untuk meningkatkan Festival Spring 4D keputusan Promosi. loteri tahun ini akan dikodkan “warna kuasa” bermula jackpot berlebihan berat badan 200 juta yuan, pada tahun-tahun kebelakangan ini, disayangi oleh “Lotto” orang ramai kelebihan berat badan, berat badan berlebihan tahun ini terdapat terkuat di program sejarah, “Lotto” loteri setiap hari selama enam hari berturut-turut adalah, setiap isu 100 juta yuan Jaminan hadiah. 4D Berita Jumlah hadiah wang tunai yang berlebihan berat badan 630 juta yuan. Jika anda tidak mempunyai semua dihantar 630 juta yuan, akan terus menambah terbuka 10 Jiang Hao, sehingga semua 630 juta bonus yang dinyatakan.