Bebas 20 juta hadiah Fucai 4D Keputusan

Bebas 20 juta hadiah Fucai 4D Keputusan

Dalam Fucai 4D loteri permainan dimainkan di 2.010.246 di wilayah itu adalah anugerah radio 1463 Notes,Keputusan Sandakan 4D Harbin Lottery Chow yang menjaringkan 200 dalam suntikan anugerah radio, memenangi hadiah 20 juta. Singapore Pools ToTo Keputusan September 13 pagi, Encik Zhou dalam syarikat rakan-rakan baik gembira untuk wilayah Pusat Pengedaran Kebajikan Lottery menerima hadiah.

Damacai 4D keputusan Malaysia bermain sangat menarik

Chow memasuki dewan Pusat Kebajikan, mereka mendapati Fucai kakitangan mahir bonus tunai. Katanya, beliau terpaksa menerima anugerah itu kali ketiga. Kerana sebelum anugerah 4D dua kali, kali pertama adalah lebih daripada 600,000, yang kedua adalah lebih daripada 40 juta. Magnum 4D keputusan Lepas Ini masa dalam anugerah itu sekali lagi, masih sangat gembira. Menurut Encik Zhou diperkenalkan, yang menang adalah kebetulan. Katanya, beliau telah mengkaji permainan Loteri 4D dimainkan selama bertahun-tahun, menikmati tinggi memenangi Kadar 4D permainan dimainkan, stesen penyelidikan untuk mewarnakan masa lapang setiap hari akan menjadi trend, dan kemudian ikut kaedah ringkasan sendiri, jumlah unjuran yang mungkin timbul daripada, berdasarkan perasaan hari, Encik Zhou optimis mengenai nombor kumpulan 4535, jadi jangan teragak-agak untuk membeli terus dipilih 200 komen. Apabila menentukan hari berikutnya, kita lihat jumlah pilihan mereka untuk berbuat demikian keluar.

Keputusan Magnum 4D Tips Kadar memenangi tinggi permainan

Apabila wartawan bertanya kaedah loteri Encik Zhou dan pengalaman,Keputusan 4D deposit bonus Encik Zhou ketawa, beliau berkata perkara loteri, tujuh nasib, satu pertiga dengan kebijaksanaan. Kaedah yang terhad, loteri mereka sendiri selama ini terus belajar dan meneroka keluar. Katanya kepada kawan-kawan loteri,Damacai 1+3D Berita 4D bermain sangat menarik, untuk Fun 4D, ia memerlukan kajian yang teliti dan ketabahan sebelum mereka boleh menerima Happy, menuai kejutan!