Hunan 4D Keputusan Loteri seminar pembelajaran

Hunan 4D Keputusan Loteri seminar pembelajaran

Untuk terus mempromosikan “dua sekolah lakukan” untuk menjalankan pendidikan dan pendidikan, untuk melaksanakan Check4D Keputusan 4D ketat peraturan yang komprehensif keperluan parti, Wilayah Hunan Fucai Centre pertama, cabang parti kedua pada 25 Julai menganjurkan “peraturan, disiplin Seminar mengenai Damacai 4D keputusan Malaysia. Semua ahli parti dan menyertai scr888 aktivis parti mula memfokuskan pada “Xi Jinping atas disiplin yang ketat dan peraturan petikan” dan “Peraturan akuntabilitas Partai Komunis China”, diikuti dengan perbincangan yang mendalam. Semasa perbincangan, peserta bersetuju bahawa disiplin dan peraturan parti adalah sabah 88 4D dalam pelbagai cara, kedua-dua disiplin yang tegar dan berdisiplin diri.

Keputusan 4D STC dalam semua disiplin dan peraturan

Di tempat pertama adalah disiplin politik dan peraturan politik, Keputusan Terlalu Sukan adalah parti dalam arah politik, kedudukan politik, ucapan politik, tindakan politik harus mematuhi kekangan yang tegas, dan berkata secara sedar mematuhi disiplin dan peraturan parti . Singapore Pools ToTo Keputusan Hunan Province Fucai Center keperluan cawangan Parti, semua ahli parti harus tegas menubuhkan rasa disiplin dan peraturan, arah politik penjara, memberikan bermain penuh kepada model perintis, tegas mematuhi disiplin dan peraturan parti, lakukan Tidak terlibat dalam kumpulan, Chaos, secara sengaja menjaga kuasa Jawatankuasa Pusat Parti, sentiasa menjadi pemimpin, berdiri teguh. Hunan Province sabah 88 4D Setiausaha Parti Pusat Fucai melampirkan sangat penting kepada rasa ahli parti dan Keputusan Magnum 4D Tips untuk pembinaan disiplin.

Dua belajar kajian dan pendidikan Keputusan 4D Promosi

Topik kedua 4D Keputusan Berita Malaysia belajar sejak awal, cawangan Pusat Parti telah menganjurkan majoriti ahli parti dan semua kakitangan memberi tumpuan kepada pembelajaran check4d “garis panduan disiplin diri”, “Peraturan Tatatertib” dan “Xi Jinping berkata dalam ucapannya Untuk merayakan ulang tahun 95 penubuhan Kongres Parti Komunis China “, juga menonton filem ini untuk mencerminkan sejarah” pembuatan zaman “parti dan mengatur semua orang untuk Shaoshan untuk belajar dan menerima tradisi pendidikan revolusioner, dengan berkesan meningkatkan Ahli parti dan kader semangat parti, kesedaran disiplin, Angin jelas jelas suasana yang baik, untuk mempromosikan Hunan Lepas Malaysia 4D keputusan Fucai menyebabkan pembangunan yang mampan dan sihat memberikan gaya yang kuat dan perlindungan disiplin.