Kebajikan KeputusanKu 4D pengambilan kerja

Kebajikan Keputusan 4D pengambilan kerja

Shawan Kebajikan Kerja Master masing-masing satu. Kedua, Job Description: Bertanggungjawab Kawasan pengurusan kebajikan pasaran loteri. Ketiga, keperluan kerja: Singapore 4D Toto Sport pengajian tinggi dan pendidikan tinggi, berumur 20-35 tahun, dalam kesihatan yang baik; pada dasarnya kepada penduduk daerah penduduk tempatan; Magnum 4D Berita mempunyai rasa yang baik kerja berpasukan dan komunikasi, kemahiran koordinasi, sikap bertanggungjawab, tiada rakaman haram dan tatatertib; tertunggak khususnya, syarat-syarat yang boleh dilonggarkan. Keempat, pendekatan pengambilan: mengambil pendaftaran terbuka, pemeriksaan bersatu dan pemeriksaan yang ketat, memilih cara yang baik.

Damacai 4D keputusan Malaysia Masa pendaftaran dan tempat

1. Pendaftaran dibahagikan kepada pendaftaran di lokasi dan pendaftaran dalam talian. 2. di tapak masa pendaftaran 2-15 November November, setiap hari kecuali cuti pagi. 3. pendaftaran dalam talian 4D Malaysia keputusan Lepas untuk menghantar e-mel kepada pendaftaran dalam talian untuk 2 November kepada 15 November, calon-calon dalam tempoh tersebut akan dikenakan material. Pendaftaran Lokasi Daerah Leshan Phoenix bahagian selatan 211 Times Square bangunan pejabat di tingkat 9, Leshan City Welfare Pusat Jabatan Negara. VI Pendaftaran dan pendaftaran kelayakan web: calon secara peribadi ke tempat kejadian, perlu membawa: Kad ID yang sah, sijil Sport Toto Tips pendidikan dan salinan sijil kelayakan yang berkaitan dan salinan asal dan dua 2 inci pasport baru-baru topi positif warna, tidak memenuhi syarat-syarat kelayakan tidak akan memohon untuk pendaftaran. Pendaftaran dalam talian: naik resume dalam e-mel, positif topi warna versi elektronik baru-baru ini pasport, kad imbasan ID, salinan diimbas sijil dan kelayakan, dan mesti menjamin kesahihan versi elektronik bahan maklumat.

Calon Sandakan 4D mendaftar

Mengikut ketat dengan syarat-syarat pekerjaan hendaklah disiarkan, dengan benar mengisi “Lottery Sichuan Provincial Kebajikan Mengeluarkan Pusat calon jadual maklumat.” Yang Yang mana maklumat calon pendaftaran tidak benar, 4D Keputusan Promosi kegagalan tidak tepat atau untuk memohon syarat-syarat pekerjaan dan akibat risiko sendiri. Penipuan yang, sebaik sahaja disahkan, bahawa pemansuhan peperiksaan atau kelayakan. Tujuh, Manfaat persaraan: pemohon dengan mengupah tempoh percubaan selama tiga bulan. Akhlak yang lulus peperiksaan terus pekerjaan, pelaksanaan skim saraan Sichuan Province Kebajikan Lottery Pusat untuk membangunkan, mengikut peraturan negeri memohon insurans.