Kejayaan Hasil Keputusan 4D Malam Amal Shaanxi

Kejayaan Hasil Keputusan 4D Malam Amal Shaanxi

Untuk memenuhi pelaksanaan “Undang-undang Amal Republik Rakyat China” pada 1 September dan kedatangan Hari Amal China yang pertama, Jabatan Hal Ehwal Sipil Provinsi Shaanxi, Jabatan Sumber Manusia dan Keselamatan Sosial Provinsi, Provinsi Persatuan Amal, Pusat Pengagihan Loteri Kesejahteraan Wilayah, Radio dan Televisyen Shaanxi yang dihoskan ke Hari Ke 4D Malaysia China “Shaanxi Charity Night TV” telah diadakan di Pusat Konvensyen Qujiang di Xi’an pada petang 31 Ogos. Timbalan Pengarah Wilayah Jawatankuasa Tetap Kongres Rakyat Wu Qianjin, Naib Gabenor Kerajaan Wilayah Feng Xinzhu, Naib Pengerusi CPPCC Wilayah Qianjun Chang, Presiden Kehormatan Persatuan Amal Wilayah Xu Shanlin, Presiden Kehormatan Persatuan Amal Wilayah Chen Zansheng, Lu Dong, Provinsi Amal Persatuan Presiden Liu Weilong, Pejabat Hal Ehwal Awam Negeri Damacai 4D Keputusan Mr. Zhao Zhengcai, Timbalan Pengarah Lu Feng, Ge Yang Nian, Guo Huimin, Pengarah Pejabat Jawatankuasa Pengurangan Bencana Dong Yaming, Timbalan Inspektor Zhu Shenggen dan jabatan-jabatan berkaitan dan rakan-rakan yang bertanggungjawab, wakil-wakil CashSweep 4D keputusan sukarelawan 1600 orang menghadiri partai amal . Di wilayah itu, penjagaan pemerintah provinsi, ToTo 4D Malaysia dalam sokongan masyarakat, 20 tahun, berbagai jenis organisasi amal di provinsi untuk mengumpulkan wang bernilai lebih sepuluh miliar yuan untuk membantu penduduk miskin lebih dari 10 juta.

Loteri kesejahteraan yang mengeluarkan Singapore Pools keputusans

50 bilion yuan untuk meningkatkan dana kebajikan awam Fu Cai 13 bilion yuan, 6.5 bilion yuan untuk melabur dalam usaha kebajikan sosial, untuk memberi manfaat kepada berjuta-juta orang yang sukar. Di tempat kejadian, Naib Gabenor Feng Xinzhu mengatakan bahawa Shaanxi adalah tempat kelahiran tamadun Cina dan rakyat Lepas Singapore 4D keputusan sebagai Toad 4D Malaysia. Sejak pembaharuan dan pembukaan, perkembangan pesat organisasi amal di wilayah kita, angkatan am telah berkembang menjadi tambahan penting bagi keselamatan sosial. “Undang-undang Amal” 4D Keputusan Akhir Singapura yang diumumkan dan dilaksanakan, untuk norma amal, pembangunan memberikan perlindungan hukum, membuka era baru amal China.Kita harus belajar di provinsi dengan mendalam untuk mempromosikan pelaksanaan “hukum amal” , “Amal” untuk membangunkan visi amal, “amal” kerja amal inovatif, 4 amal amalan “amal” amal kebajikan standard, dengan “Keputusan 4D Tips” untuk menanam kesedaran amal seluruh masyarakat untuk membina semua orang yang baik, Persekitaran amal, menggerakkan lebih banyak kuasa sosial membantu kemiskinan, mempromosikan kemajuan sosial Dan pembangunan ekonomi. Parti meraikan ToTo 4D Malaysia kedua “Unit Amal Sanqin Charity” dan individu amal yang cemerlang, Jia Pingwa, Lei Zhenmin, Xiao Yunru dan penulis-penulis terkenal dan seniman yang menyumbang dakwat, akan digunakan dalam amal selepas semua amal amal.

Di Xi’an Xincheng Square Keputusan 4D Promosi

Diadakan di Wilayah Shaanxi dan Xi’an City, “Perayaan Amal” tema aktiviti publisiti. Naib Gabenor Feng Xinzhu menghadiri majlis itu dan mengumumkan majlis itu bermula. Upacara permulaan oleh wilayah di semua peringkat masyarakat ToTo 4D jabatan kerajaan Malaysia secara serentak, rumah yang berpusat di Xi’an. Pusat Kebajikan Provinsi Scr888 di tapak Metro menubuhkan sebuah gerai untuk mempromosikan permainan loteri kebajikan dan konsep kebajikan amal. Timbalan Gabenor Fung Xinzhu Kementerian Hal Ehwal Awam dan pusat Fucai Centre, untuk mendengar taklimat kakitangan, dan juga berkata: “Anda menyumbang banyak!” Untuk memberikan berkat CashSweep 4D Berita sokongan dan dorongan hebat. Institusi Fucai City juga aktif berpartisipasi dalam aktiviti promosi “Undang-undang Amal” tempatan, yang, Hanzhong City, pengeluaran amal dan filem propaganda Fucai di pusat persegi dan skrin elektronik persegi untuk bermain, mengatur kakitangan untuk menubuhkan platform kaunseling Fucai untuk menjawab Perundingan awam. Dalam kempen lima hari, Ankang akan mempromosikan konsep amal dan amal melalui akhbar, televisyen dan komuniti. Kakitangan Yulin Fucai sebagai tambahan kepada kempen sebelum pameran itu dilakukan di luar ToTo 4D Malaysia, juga mengambil jalan-jalan untuk memperluaskan kesan risalah. Xianyang, Baoji dan bandar-bandar lain di bawah penyebaran penyatuan Biro Hal Ehwal Awam, mengambil bahagian dalam aktiviti promosi “Undang-undang Amal”, dan mencapai keputusan yang baik. Wakil Gabenor Feng Xinzhu mendengar keadaan kakitangan.