Keputusan 4D Biarkan cahaya cinta bersinar bumi

Keputusan 4D Biarkan cahaya cinta bersinar bumi

Biarkan keindahan dedikasi kehangatan setiap jiwa penerima, dan tulis lagu jantung hati lagu cinta ToTo 4D Keputusan. Di Sungai Ganjiang yang indah, Poyang Lake, amal lotere kebajikan yang dibiayai pembinaan blok, rumah kebajikan sosial kerusi, rumah untuk orang tua, rumah kebahagiaan, rumah kebajikan kanak-kanak, bangunan pusat pemulihan kurang upaya telah selesai, seperti mutiara yang terang bertaburan Jiangxi bumi, menerangi orang tua, anak-anak yatim, orang kurang upaya dan lain-lain kesulitan khas kehidupan kumpulan, melewati loteri penduduk negeri cinta, menghantar rahmat kesejahteraan loteri. Pada tahun 2015, Keputusan Sandakan 4D untuk menaikkan dana kebajikan sosial lebih daripada 10 bilion yuan, dana yang digunakan, akan sekali lagi dengan penuh semangat mempromosikan wilayah kebajikan sosial dan pembangunan kebajikan sosial. Barisan kebajikan awam Fucai, menyiarkan tanah merah cinta. Pada tahun ini, Jiangxi Fucai terus menganjurkan pelancaran aktiviti-aktiviti siri-siri Keputusan Kolam Renang Singapura, Sabah 4D sekali lagi dengan kesulitan khas kumpulan itu untuk menyertainya, untuk bantuan mereka tepat pada masanya, dengan mereka sejumlah gram kesulitan, , Untuk membantu mereka bekerja keras, akses kepada masyarakat yang diiktiraf secara luas, telah banyak memuji orang ramai.

Singapore Pools 4D keputusan melakukan sesuatu yang dilakukan

Bantu orang, atau berani, jujur ​​atau boleh dipercayai, atau berdedikasi dedikasi, atau kasih sayang keluarga suka pro … … mereka adalah “orang kecil”, tetapi melakukan “perniagaan yang besar”. Ini adalah “orang baik Cina” biasa, “Perkara-perkara kecil”, Damacai 1 + Hasil Akhir 3D, seperti Starfire Liaoyuan untuk mempromosikan seluruh masyarakat hingga kebaikan, merupakan pelaksanaan nilai-nilai teras sosialis dari asas yang kukuh. Pada akhir bulan April, pusat kebajikan wilayah bersama-sama melancarkan “garis kebajikan masyarakat Fucai menghampiri bahagian yang baik” aktiviti kebajikan awam yang besar, loteri kesejahteraan daripada dana kebajikan awam untuk menyokong 12 juta untuk menyokong 40 hayat hidup ToTo 4D Malaysia sekitar Baik, memimpin komuniti Semua kalangan menganjurkan sekitar orang yang baik, untuk bertarung di sekitar orang yang baik, untuk mencapai “mimpi China” yang hebat untuk memberikan sumbangan positif. 70 tahun yang lalu, tentara patriotik yang banyak, pertempuran berdarah, seperti kematian, berperang melawan kemenangan pahlawan fasis Jepun, dan menulis epik megah terhadap penceroboh asing. “4D Singapore keputusan Lepas” dalam Tips Hasil 4D untuk prestasi perang tidak takut pengorbanan, mengikuti, semangat berperang heroik patriotisme, selalu menjadi contoh pembelajaran kita, kita tidak akan lupa sejarah, suka contoh Keamanan, kita akan sentiasa menjadi kebangkitan kebangsaan dan model kerja keras. Untuk memperingati ulang tahun ke-70 kemenangan Perang Perlawanan terhadap Jepun, Jiangxi Provincial Affairs Affairs Department dan Pusat Kebajikan Provinsi menganjurkan “Bank Kebajikan Masyarakat Fucai menghampiri veteran perang” kegiatan kebajikan masyarakat skala besar, di wilayah terpilih puluhan Daripada “4D Keputusan Tips” atau yang terselamat untuk aktiviti objek, setiap kebajikan awam bersumpah 5,000 yuan, menawarkan loteri kebajikan pada “veteran perang” penghormatan dan kasih sayang cinta. “Fucai garis kebajikan awam menghampiri 10 juta” adalah wilayah selama empat tahun berturut-turut untuk kesulitan khusus rakyat untuk menghantar kegiatan kebajikan awam yang hangat, empat tahun, kegiatan lebih dari 200 orang untuk menyokong semua jenis orang awam Aktiviti jenama kebajikan satu.

Aktiviti Keputusan 4D Promosi sekali lagi menyokong 300,000 yuan

Penuh dengan warna loteri orang suka lagi belayar, akan mencari 20 di wilayah ini dengan hati cinta, hati yang tidak mementingkan diri sendiri, belas kasihan dari “pengasuh tua yang paling indah”; Mencari 10 tahun di bawah usia 18 tahun, dalam kesukaran, atau badan mempunyai kelemahan, tetapi secara aktif menghadapi Magnum 4D News, optimis, berdikari, dan mencapai hasil yang sangat baik “Damacai 1+3D Berita“; Mencari 10 penjagaan jangka panjang untuk ibu bapa yang lain, atas nama orang lain yang bertaqwa kepada anak dan memberikan sumbangan yang luar biasa kepada sebab penuaan “Ketakwaan anak perempuan yang paling indah”; Mencari 10 di jalan raya bandar, tarikan pelancong, kampung pedalaman, sungai dan tasik, makam martir, bangunan bertingkat tinggi dan tempat-tempat lain untuk membersihkan, membersihkan kerja “kecantikan persekitaran yang paling indah”; Mencari 20 lama- Sekiranya berlaku masalah, tingkah laku berani, bergelut dalam menghadapi kesulitan masih menjadi cabaran aktif yang sukar, mengalami kecacatan masih berdikari, inspirasi, dan pendapatan keluarga rendah, menghadapi kesulitan khusus yang memerlukan Bantuan sosial ToTo 4D individu yang berkaitan dengan Malaysia. “Fucai garis kebajikan masyarakat untuk membantu mengatasi impian kolej yatim”, “garis kebajikan masyarakat Fucai mendekati pelajar-pelajar kolej”, “garis kebajikan masyarakat Fucai mendekati pekerja penjagaan yang paling indah”, “garis kebajikan masyarakat Fucai mendekati moral