Lottery aktiviti berlebihan 4D Keputusan Tips

Lottery aktiviti berlebihan 4D Keputusan Tips

Syarikat itu mengumumkan jumlah rekod loteri mahkota tahun kalendar, sehingga 000 juta yuan aktiviti berat badan berlebihan. Caimi paling ditunggu-tunggu daripada “Lotto” inovasi ini upgrade tahun berat badan berlebihan, kali pertama dengan 10 nombor plus terbuka,4D Singapore keputusan Lepas di mana enam nombor bagi peluang untuk mendapatkan bonus juta cara berat badan berlebihan,Singapore Pools keputusans bersamaan dengan tiap-tiap hari 210 peluang untuk menjadi jutawan, wang tunai yang berlebihan berat badan 630 juta yuan. Selain itu, dengan Caimi seperti “warna kuasa” hadiah pertama berat badan berlebihan 200 juta yuan.

4D Berita Memenangi peluang sebanyak 2 kali

Di samping itu, Scratch melancarkan “Damacai 4D keputusan Malaysia” dan tema Tahun Baru majlis jackpot sebanyak $ 10 juta “Keputusan 4D STC” permainan inovatif dari “Tahun Baru”, seksyen 5 “ayam semangat baik” dan “ayam kekayaan bertuah”, dan lain-lain demam produk baru, untuk mewujudkan lebih ramai rakyat diminta untuk impian, untuk merebut peluang untuk membeli tiket loteri, dapatkan sampul merah, mempunyai tahun yang baik.

syarikat loteri menghantar 4D juta bonus Keputusan

Hsueh Hsiang-chuan, pengerusi aktiviti berat badan berlebihan diumumkan pada sidang akhbar. Berat badan berlebihan daripada “warna kuasa” loteri yang bermula jackpot berlebihan berat badan 200 juta yuan, pada tahun-tahun kebelakangan ini, disayangi oleh “4D Keputusan ” Spring Festival berat badan berlebihan orang ramai, tahun ini juga mempunyai berat badan berlebihan di sejarah program ini, “6 hari dalam loteri berturut-turut setiap hari, setiap kepala berpanjangan Jaminan Anugerah 100 juta yuan