Lottery Keputusan 4D STC dilancarkan awal

Lottery Keputusan 4D STC dilancarkan awal

Keputusan 4D Promosi” dan “master catur” untuk membuat muzik Lottery calar bonus dialu-alukan Nasib baik! “Wang Kertas mana-mana,” hadiah pertama NT $ 200 juta, muka ditutup dengan bil dan duit syiling, membawa pengalaman yang luas terbang bonus Caimi. “Tuan Chess” permainan catur dengan tema, Damacai 1+3D Keputusan hadiah wang yang paling tinggi sebanyak 50 juta, sehingga lima kali ganda peluang untuk menang, dikikis “” atau “” simbol Catur, bonus yang akan dapat membawa pulang semua kawasan awal, penuh dengan keseronokan catur.

4D Keputusan Seramai lebih daripada 2.4 juta anugerah

Jumlah hadiah wang tunai lebih daripada 750 juta yuan, kawan-kawan yang baik tidak terlepas peluang Caimi mengikis menang! Singapore Pools keputusans “Wang Kertas terbang” Harga setiap 200 yuan,Keputusan 4D Malaysia Tips  sebanyak empat hadiah pertama 2 juta yuan dan lebih daripada 210,000 $ 1,000 (atau lebih) daripada anugerah, kadar memenangi keseluruhan 31%. Par menari dengan wang sebagai latar belakang, dua kawasan telah dikikis menggunakan beg yang penuh dengan wang dan timbunan nota bank dan corak emas berkilauan emas, penuh dengan rasa kekayaan.

Gameplay sehingga lima kali ganda peluang untuk menang 4D keputusan Lepas

Setiap orang membeli loteri,Magnum 4D Berita boleh memainkan sifat kebajikan awam loteri cinta untuk membantu orang lain, Taiwan Cai menjemput semua orang “untuk membeli tiket loteri, melakukan perkhidmatan awam, merit produk.” Caimi Untuk maklumat lanjut yang berkaitan, sehingga ke laman web syarikat loteri.