2016 Keputusan 4D Lottery laporan analisis keadaan

2016 Keputusan 4D Lottery laporan analisis keadaan

Dalam usaha untuk menggalakkan lagi pembangunan industri loteri China, industri loteri menyesuaikan diri dengan perubahan keadaan, China Persatuan Jawatankuasa Kerja Sosial loteri, Kebajikan Lottery Pusat Wilayah Henan tahun ini Mengeluarkan akan diadakan pada 2 November hingga 3 mesyuarat “2016 pembangunan loteri di Zhengzhou, Henan laporan analisis. ”

Laporan itu akan dijemput Pengarah Pemasaran IGT, Greater China

Chen Zengguo industri loteri dan pakar-pakar dan ulama yang lain kepada analisis jualan Loteri Dunia, dan memberi tumpuan kepada invois elektronik iaitu, pemasaran Internet dan permainan Damacai 4D keputusan Malaysia baru yang lain dan saluran jualan baru, pada masa yang sama, kedudukan China di agensi-agensi perbandaran, peranan dan status analisis sebab loteri cawangan jualan perancangan dan pelarasan, publisiti dan promosi dan insentif untuk ahli perniagaan dan latihan yang lain. Laporan itu akan menyambut ketua-ketua agensi Kebajikan wilayah, ketua-ketua agensi perbandaran sekitar Fucai, setiap Fucai perusahaan Sport ToTo keputusan Lepas koperasi dihadiri. Berita mengenai “2016 keadaan Lottery laporan analisis” yang akan diadakan dalam Ben Wang selepas dibebaskan, menyebabkan meluas orang industri kebimbangan loteri, banyak orang memanggil kita untuk bertanya soalan. Sila laporkan penganjur dengan ini orang yang bertanggungjawab bagi China CashSweep 4D keputusan Persatuan Jawatankuasa Kerja Sosial Lottery menjawab seperti berikut: S: Apakah laporan utama?

Kandungan utama laporan ini akan menjadi Singapore Pools 4D

1, analisis jualan dunia loteri, 2, dalam dan luar permainan loteri baru, cara-cara baru (iaitu invois elektronik, jualan Internet) diperkenalkan; 3, mod operasi (perbandaran) institusi domestik dan serantau, ciri-ciri kerja (seperti kedai perancangan dan pelarasan, promosi rangkaian dan pemasaran dan promosi, insentif perniagaan dan latihan kakitangan) dan lain-lain diperkenalkan, 4, status institusi perbandaran, peranan dan keadaan analisis. S: Apakah ciri-ciri utama laporan? A: Ciri-ciri laporan ialah: menonjolkan dua “kunci” yang bertanggungjawab kepada rakyat fokus agensi bandar untuk 4D keputusan Berita pengurusan dan pemasaran usaha serantau memberi tumpuan kepada kandungan; menyerlahkan tiga “mengikat”, laporan yang akan digabungkan dengan latihan , laporan itu akan digabungkan dengan dialog, laporan itu akan digabungkan dengan cara visualisasi pendidikan. Q: 4D keputusan Promotion? A: Laporan itu akan menjadi penceramah jemputan itu ialah pengarah pemasaran bagi Greater China, Chen Zengguo IGT, kajian yang mendalam pasaran loteri dalam dan luar negeri dan telah bertahun-tahun loteri pengalaman jualan, kemahiran komunikasi yang kukuh, persembahan meriah, popular di negara ini.