Menyelamat Fugue mula Keputusan 4D Malaysia

Menyelamat Fugue mula Keputusan 4D Malaysia

Oleh China Kebajikan Lottery Distribution Center Pengurusan dana derma, Persekutuan Charity China, Russian Charity Chengdu, Zhengzhou City Russian Charity dilaksanakan bersama DaMaCai 1 + 3D Malaysia “Fucai cintai • sukar untuk membantu” Kebajikan China projek bantuan Lottery kecemasan Telah dilancarkan secara rasmi pada Chengdu di barat baik (2016) DaMaCai 1 + 3D Malaysia. Pusat Pengurusan Kebajikan China Lottery Sabah & Sarawak 4D keputusan Setiausaha Naib Parti dan Setiausaha Dong Tianfu, Charity Russian China, Naib Presiden dan Setiausaha Agung Wang Aiping, Setiausaha Kerja China Russian Charity Peng Jianmei, Jabatan Hal Ehwal Awam Wilayah Sichuan Timbalan Inspektor Xing Yuan Gou, Chengdu Perbandaran Kerajaan Rakyat Timbalan Ketua Setiausaha Tan Wenlin, Chengdu Perbandaran Biro Hal Ehwal Awam Zhang Xiaojun.

Menghadiri untuk mula Magnum 4D keputusan Lepas

Zhengzhou Russian Charity Naib Presiden Eksekutif dan Setiausaha Agung Wang Wanmin menghadiri majlis pelancaran tersebut. China Charity Russian Setiausaha Eksekutif Peng Jianmei berkata Fucai “sukar untuk menyelamatkan” adalah untuk melaksanakan “undang-undang kebajikan” dan “bantuan sosial Langkah Interim” untuk mencapai Da Ma Cai 1 + 3D Malaysia China Kebajikan Lottery “membantu lama, kurang upaya, Sleepy” yang tujuan inisiatif penting. Projek ini akan berada di Sichuan dan Wilayah Henan, kes penyakit utama secara tiba-tiba, kecemasan, kecederaan akibat kemalangan membawa kepada hidup dalam kesusahan, lain Singapore 4D Toto Sport sistem bantuan sosial sementara Da Ma Cai 1 + 3D Malaysia tidak boleh menutup atau menyelamat selepas Sukar untuk menjalankan orang ramai. “Fu Cai suka membantu” fasa pertama projek itu dibiayai oleh China Kebajikan Lottery Distribution Center Management menderma 880,000 yuan, dan penggunaan “12:59” nisbah jalan.

Mekanisme badan amal dan Keputusan 4D Tips

Oleh Persekutuan Charity Chengdu dengan 40 juta yuan. China Russian Charity dengan 400,000 yuan Keputusan 4D Promosi, sebanyak 1.68 juta yuan. 4D Berita untuk meneroka penubuhan Fucai Pusat dan pertubuhan amal dengan kerjasama mekanisme dan model, dan atas dasar ini, secara beransur-ansur melancarkan seluruh negara menyelamat kecemasan Da Ma Cai 1+ 3D Malaysia, Amerika Syarikat, Amerika Syarikat, Amerika Syarikat, Amerika Syarikat, Amerika Syarikat, Amerika Syarikat, Amerika Syarikat. Projek dari tarikh pelaksanaan rasmi pemohon boleh meminta bahan-bahan yang berkaitan, audit, publisiti dan prosedur lain, anda boleh mendapatkan bantuan kewangan yang sesuai.