syarikat Sabah 88 4D memperkenalkan calar loteri baru

syarikat Sabah 88 4D memperkenalkan calar loteri baru

hadiah pertama satu juta yuan sehingga 15, jumlah anugerah itu juga lebih daripada 200,000,  Keputusan 4D Malaysia dengan wang tunai berjumlah lebih daripada 900 juta yuan, kadar kemenangan keseluruhan kira-kira 40%. par BRIC dengan banyaknya, penuh dengan syiling emas bersinar untuk unsur, dengan bintang dan latar belakang merah, rasa yang unik kekayaan dan suasana akhir tahun perayaan. play permainan termasuk “nombor bertuah”, “mengikis Keenam-III”, 4D keputusan Lepas “mengikis III-III” dan “mengikis yang ada di” mengejar penuh mengikis juta bonus dalam jangkaan dan keseronokan, sebagai yang paling sesuai untuk hari-hari terakhir berbaring pilihan yang baik untuk menjalankan pertukaran hadiah!

4D keputusan Berita Merebut peluang untuk membeli tiket loteri

Ia menawarkan 15 satu juta yuan hadiah, tetapi setakat ini, terdapat sebanyak 11 model yang terdapat di pasaran, ToTo 4D Malaysia sebanyak 46 lebih daripada satu juta yuan jackpot calar menunggu untuk dikikis, mengandungi Caimi jackpot tinggi kegemaran ” pendawaian super ‘6 juta yuan hadiah, “gerudi yang besar” dan “ace pertarungan” jackpot juga mempunyai 5 juta yuan, Keputusan 4D Tips satu lagi “emas mahjong” hadiah 3 juta, dengan $ 2 juta hadiah pertama “Golden kereta api, “” poker Extreme “,” roda nasib “dan” emas Rush “, dan lain-lain, seperti orang calar mungkin ingin mengambil peluang untuk membeli awal untuk mencuba nasib mereka.

Lottery dijemput untuk melakukan perkhidmatan 4D deposit bonus awam

Setiap orang membeli loteri, boleh bermain loteri sifat kebajikan awam cinta untuk membantu orang lain, sempena hari-hari terakhir, syarikat Taiwan Cai menjemput semua orang untuk “membeli tiket loteri, melakukan perkhidmatan awam, plot merit Singapore Pools keputusans ” bersama-sama. Caimi Untuk maklumat lanjut yang berkaitan, sehingga laman web Taiwan Loteri Syarikat Klik pada “awal Hot” dalam kawasan berita dan “Notis” pertanyaan.