Untuk ToTo 4D Keputusan membuka Kebajikan

Untuk ToTo 4D Keputusan membuka Kebajikan

Guangdong University of Finance dan Pusat Pengagihan Keputusan 4D Loteri Kebajikan Guangdong bersama-sama menganjurkan Forum Antarabangsa Tanggungjawab Sosial Loteri 2016 yang diadakan di Guangzhou. Tujuan Forum ini adalah untuk berkongsi dan menukar pencapaian penyelidikan dalam bidang tanggungjawab sosial loteri, Keputusan 4D untuk mempromosikan kerjasama erat antara industri dan akademia, dan untuk membangunkan dasar keselamatan dan kebajikan masyarakat sebagai inti, untuk mencegah tidak masuk akal Membeli-belah sebagai kandungan penting sistem tanggungjawab sosial loteri kebajikan, bersama-sama membantu penyebab Singapore Pools keputusans loteri China terus membangun yang sihat. Keputusan 4D Timbalan Pengarah Pusat Kerja Kebajikan China Tang Qiwei Persatuan Kerja Sosial China Loteri Kerja Presiden Wang Baiquan Jabatan Hal Ehwal Awam Negeri Guangdong Timbalan Pengarah Luo Zhaoqun Guangdong Universiti Kewangan dan Ekonomi Parti Setiausaha Huang Xiaobo forum ini telah jabatan yang kompeten, Hong Kong, Macau Dan pakar dan cendekiawan di luar negara, institusi loteri, veteran industri Orang ramai,Lepas Singapore 4D keputusan penyedia perkhidmatan loteri dan sokongan kuat lain, lebih daripada 100 wakil menyertai forum ini, beberapa pakar industri dan asing di dalam forum untuk berkongsi hasil penyelidikan terkini mereka.

Keputusan 4D Malaysia Untuk meningkatkan jualan

Memperluaskan kumpulan Keputusan 4D Loteri, dan berusaha untuk membuka saluran publisiti baru, sumbang saran, kami bekerjasama untuk mencari jalan. Setiap hari untuk turun kerja, berjalan di jalan raya, sering melihat teksi, mengambil teksi, di hadapan lampu merah ketika meletak kereta, kita akan melihat lampu sewa LED kereta, maka mengapa tidak dapat mengiklankan Fucai Apa? Program propaganda ini wujud. Tidak ada cara untuk berfikir, tetapi juga tindakan, kami menghubungi pihak pengurusan jabatan teksi, meminta harga iklan utama LED dan perkara-perkara lain yang berkaitan, dalam penyelarasan dengan semua aspek, Pusat Kebajikan mengembangkan Keputusan 4D kandungan promosi. Untuk pertama kalinya untuk menjalankan, terutamanya untuk mempromosikan kesejahteraan berasaskan kebajikan masyarakat, seperti “berkat untuk berkongsi, warna dengan keseronokan, sayang rakan sebaya”, “suka mencipta keajaiban, impian mengubah hidup – loteri kebajikan China”, “4D keputusan Tips“, “Zhang Zhang Fu Choi Wan juta, semua orang adalah dermawan.

Menggalakkan Keputusan 4D STC untuk kebajikan awam

Ungkapan ini mencerminkan kesejahteraan kebajikan masyarakat, sehingga iklan dapat dilihat orang dapat memikirkan membeli loteri adalah cinta khusus. Digabungkan dengan aktiviti pembelajaran Fucai yang baru-baru ini,Sport ToTo Berita bermain slogan jangka pendek, “Fucai membantu pelajar pintu sejuk, mengelilingi impian kolej Anda, bahasa pengiklanan ini untuk mengetahui kegiatan pemakaman selama bermain, ini adalah tahap pengiklanan, jangka pendek kesan. Iklan 4D dan main adalah pengiklanan jangka panjang. 4D keputusan Promosi Projek publisiti ini adalah untuk kerjasama jangka panjang untuk tujuan bahasa pengiklanan akan di-update tahap, taksi di kota untuk menjalankan berbagai macam, proyek saat ini telah mulai berjalan, menerima kesan yang sangat baik, Untuk mencapai yang diharapkan Kesan publisiti.